DespreBine ați venit pe blogul meu de Istoria Artei!

Din moment ce ați accesat această pagină, sunteți curioși să aflați câteva lucruri despre mine. Haideți să vă spun atunci. Sunt absolventă de Automatică, dar și de Istoria Artei. Vă las pe voi să ghiciți care îmi place mai mult. Ce legătură are una cu alta? Nici una, asta a fost și ideea.

Blogul s-a născut din dorința mea de a împărtăși cu ceilalți o parte din lucrurile frumoase pe care le aflam în timp ce mă pregăteam pentru admitere și totodată din frustrarea cauzată de faptul că în acel moment nu existau informații detaliate de istoria artei pe internet, în limba noastră dragă. Și m-am gândit să fac eu să fie. 

În timpul facultății nu am mai avut curajul să scriu pe blog, pentru că orice scriam reprezenta o carte de vizită și simțeam că trebuie să îmi documentez mult mai bine articolele și să vin cu interpretări proprii. Acum, după ce m-am detașat puțin de mediul academic care de multe ori îți poate tăia aripile, am realizat că mi-e dor să scriu. Despre artă, așa cum știu și așa cum am timp, bazându-mă pe cunoștințele pe care le-am dobândit deja și învățând din mers.

Încerc să realizez postările într-un mod cât mai simplu, logic și accesibil. Mă adresez tuturor persoanelor care iubesc arta, cu sau fără studii în domeniu. Vreau să fie citit dimineața, la un ceai sau la o cafea, într-un moment de relaxare și bună dispoziție. Îmi doresc să aduc o părticică din frumusețea și misterul artei în casele și sufletele cititorilor, să le fac o mică bucurie.

Dacă vreți să aflați mai multe despre mine, puteți arunca o privire pe blogul meu personal.