23 martie 2010

Dragi cititori,

Nu va ingrijorati, nu am patit nimic. Absenta mea de pe blog e nemotivata. Voi reveni cat de curand cu ceva interesant.

Pana atunci, va voi povesti despre planurile mele de viitor. La inceputul lui aprilie ma voi sui frumos in autocar, impreuna cu o gramada de lume necunoscuta (parte mai putin placuta) si ma voi indrepta incet, incet spre Roma, Pisa, Florenta, Napoli, Ravenna...

Anul acesta nu aveam planificata nicio excursie in strainatate, dar la ora de Muzeologie, profa ne-a aratat un album cu cele mai frumoase 100 de muzee din lume, apoi un film cu Versailles si mi s-a facut asa o pofta sa calatoresc. Apoi colegul meu de apartament mi-a spus ca nu ar trebui sa amanam lucrurile care ne fac placere, ci sa le punem in aplicare cat de repede. Atat mi-a trebuit. Am intrat pe site-ul agentiei de turism cu care am mai calatorit si am descoperit o excursie in Italia (urmatoarea tara de pe lista locurilor unde nu am fost si vreau neaparat sa merg). Cum pretul era acceptabil si perioada favorabila, am trecut la actiune.

Nu-mi place ca trebuie sa merg singura. As fi vrut sa vina cineva drag cu mine, dar ma voi descurca si asa. Cand ma gandesc ca voi vedea Colosseumul, Panteonul, Capela Sixtina, Catedrala San Pietro, Galeria Ufizzi, Turnul din Pisa si alte minunatii, simt fiori de incantare. Sper sa fac o multime de poze si sa am vreme buna.

Bineinteles ca dupa ce ma intorc, o sa imi exprim entuziasmul postand intr-o veselie pe blog, asa cum am facut dupa ce m-am intors de la Praga sau de la Budapesta. Pana atunci, inapoi la scoala.

4 comentarii:

Laura spunea...

Superb! Eu intre timp voi scrie despre viata in Romania. Ha! Tot iese ceva artistic de aici! Sa ai vreme frumoasa si vant in panze :) Have fun!

Anca spunea...

Multumesc! Chiar sunt curioasa ce o sa mai scrii despre Romania. Sper sa predomine lucrurile bune si frumoase.

Anonim spunea...

Felicitări, să te distrezi și să te bucuri de minunatele monumente din Italia!

Anca spunea...

Multumesc, Matei!