12 iunie 2009

Surpriza!

Îmi place foarte mult sa citesc blog-uri tematice, in special de arta și moda. Citind zilnic aceste blog-uri, inevitabil îmi pun întrebări despre persoanele care le-au scris, pe care simt ca le cunosc într-un fel, dar mi-as dori sa vad poze și sa aflu mai multe detalii despre ele. De cele mai multe ori, articolele cu caracter personal mi se par fascinante.

Uneori îmi place sa vorbesc puțin despre mine. Mi-am închis blog-ul personal, deci toate articolele despre ce am purtat într-un anumit moment sau ce a mai făcut Sparky, cățelul meu chihuahua, în ultimul timp vor fi găzduite chiar aici. Nu voi exagera totuși, tema principala va fi tot istoria artei, dar câteva devieri de la subiect nu strica nimănui.

Ieri am avut banchetul. Pentru cine nu știe, acum termin Facultatea de Automatizări și Calculatoare (sunt foarte mandra de asta și o voi repeta cât de des voi putea). Nu mi-am cumpărat nici rochie, nici pantofi, nici accesorii speciale pentru aceasta ocazie. Din contra, am purtat rochia mamei de la banchetul ei de la liceu. Am socotit ca rochia are în jur 33 de ani. Am luat-o ca pe o provocare și a ieșit ceea ce se vede în poze.



Colierul pe care l-am purtat e de la Josephine, il puteti vedea aici. Imi pare rau ca nu s-a prea vazut detaliul metalic. Il ador!



De ceva vreme am pus ochii pe altul tot de la Josephine, absolut superb, dar nu mi-l pot permite in momentul de fata.


Promit ca post-ul următor va fi despre istoria artei.

3 comentarii:

Laura spunea...

Wow! Ce surpriza placuta! :) Arati superb in rochia mamei tale. Cred ca i-ai facut o bucurie... :)

A-30-something spunea...

Rochia e GENIALA!!!! Foarte buna alegere, Anca, iti vine ca turnata!

PS: Felicitari pentru absolvire!

Anca spunea...

Multumesc!!