4 iunie 2016

Vlog Viena 2016 (ultima parte)

Aceasta este ultima parte a vlogului de la Viena. De data aceasta ne-am întors la Schonbrunn, căci ratasem un obiectiv important și era păcat să plecăm fără să-l vedem. Vizionare plăcută și dacă vă place, puteți să-i dați un like pentru încurajare. :)


3 comentarii:

Anonim spunea...

Bună ,scuza-mă știu ca nu e chiar cel mai optim mod sa fac ăsta dar am văzut ca ai terminat Istoria Artei la Timișoara iar eu chiar azi am dat primul examen pt ăsta. Este însă o problema suntem doar 3 iar colegele mele au auzit ca nu o sa se facă grupa din acesta cauza și deci rămânem pe dinafară ceea ce nu mi se pare corect mai ales ca susții și examen .Poți sa-mi spui te rog voi câți ați fost la admitere ?Mulțumesc!

Anca spunea...

Noi am fost 5 din cate imi amintesc, dar au intrat inca 5 in sesiunea din toamna. eu zic sa nu iti faci griji, ca nici ei nu vor sa piarda sectia de ITA si vor face sa fie bine.

Anonim spunea...

Tocmai am fost anuntata ca nu se face si sunt asa intr-o stare...dar iti multumesc pt raspuns acum caut orarul pt conservare sa vad daca as putea face fata la desen , desi nu cred pt ca nu desenez de fel dar trebuie sa gasesec o solutie...mersi oricum si bafta in continuare !