18 iulie 2011

Budapesta














8 comentarii:

Roxie spunea...

Ai fost la Budapesta?? <# Pozele sunt foarte frumoase dar vreau si o recenzie, intrucat intentionez sa vizitez (cat de curand sper) orasul. Din poze arata foarte bine.

P.S. ai schimbat skinul la blog? Imi apare pe fond alb...

Anca spunea...

Roxie, da, am fost la Budapesta, dar am mai scris o data despre obiectivele turistice. O sa incerc sa scriu si de data asta, pentru ca am vizitat cateva chestii in plus (astept sa-mi vina cheful de scris).

Am schimbat aspectul blogului pentru ca m-am saturat de cel vechi si vroiam ceva mai simplu, deci e ok ca se vede alb. :)

Roxie spunea...

Da, acum am citit postul din 2009 despre Budapesta. As vrea sa spui ceva si despre atmosfera de acolo, ce e interesant de vazut/vizitat/plimbat in afara de obiectivele turistice 9de ex. stradute cu multi comercianti de strada, etc) si mai ales unde sa mananca bine! :) Sunt curioasa daca ai mancat ceva din bucataria lor...

Anca spunea...

Roxie,

Din pacate am avut relativ putini bani de cheltuiala, in plus unul dintre noi a mai pierdut si portofelul cu o zi inainte sa plecam :((, deci nici ce am avut nu am cheltuit in totalitate. Ne-am axat strict pe obiectivele turistice si inca nu am apucat sa vedem tot pentru ca am stat doar trei zile. O sa scriu cate ceva despre chestiile dragute care mi-au atras atentia. Oricum e foarte frumos orasul, mi-ar placea sa locuiesc acolo.

Oana Dima spunea...

Foarte frumoase fotografiile!

Roxie spunea...

:( Imi pare rau sa aud asta, dar sper ca ati avut parte de o vacanta frumoasa.

eln_2710 spunea...

superbe fotografii..ce aparat folosesti?

Anca spunea...

multumesc! nikon d3000