29 ianuarie 2016

Postări noi pe blog

Bună tuturor! 

Probabil ați observat că a bătut vântul pe aici în ultimul an, sau mai bine zis, a fost o vijelie în toată regula. Vestea bună e că am decis să revin cu forțe proaspete și postări noi. Pentru că timpul nu îmi permite să fac des postări elaborate, m-am gândit să introduc niște rubrici săptămânale scurte, iar spre exemplu, o dată pe lună sau o dată la două săptămâni să scriu mai pe larg despre un curent, artist, etc.
Am nevoie doar de un pic de curaj și de multă motivație.

Am și o surpriză pe care îmi doresc foarte mult să o pun în practică și anume asocierea unui canal de YouTube acestui blog, unde să vă prezint cărți de artă, să analizez pe scurt o operă de artă, să vorbesc despre un curent și să abordez în general teme legată de artă, pe înțelesul tuturor. E foarte mult de muncă în spatele acestui proiect, dar ar fi extraordinar dacă mi-ar reuși. Nu sunt obișnuită să mă aflu în fața camerei, însă știu că acest lucru devine cu timpul o obișnuință.

Așa că sper să rămâneți în continuare alături de mine. Simt că urmează o grămadă de lucruri frumoase.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Bună, Anca! Aştept cu nerăbdare noile postări. Îţi doresc inspiraţie şi perseverenţă!

Anca spunea...

Multumesc. Am inceput sa lucrez la o postare care trebuia sa fie scurta si usoara, asa ca pentru inceput, dar m-am lungit ca de obicei. Trebuie sa invat sa fiu mai concisa, pentru ca imi doresc mult sa ma ocup din nou de blog.

Greta spunea...

Bun găsit, Anca :) Te-am găsit și rămân în preajmă. Mult succes, să auzim / citim de bine! :)

Anca spunea...

Greta, bine ai venit! Ma bucur mult ca ai trecut pe aici si multumesc pentru urari.

P.S. Imi place foarte mult cum scrii.